Info pagina: Lessen / Aanmelden EHBO diensten /Div.

Aanmelden voor EHBO diensten bij evenementen

Voor de herhalingen EHBO wordt u op de hoogte gesteld per brief

Avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Ook onze leden mogen alleen naar buiten als het noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij een calamiteit, als zijzelf, een hulpbehoevend persoon of een dier dringend (medische) hulp nodig heeft of als zij voor een inzet bij bijvoorbeeld teststraat, vaccinatielocatie of andere inzet naar buiten moet.

Gaan de leden tijdens de avondklok voor een inzet de straat op? Dan hebben zij een Eigen verklaring avondklok nodig. Die verklaring moeten zij zelf invullen en geprint of opgeslagen op hun smartphone meenemen. Als een handhaver erom vraagt, kunnen zij zo het formulier tonen. Als zij in een bepaalde periode elke dag tijdens de avondklok naar buiten moeten, kunnen zij de aaneengesloten periode aangeven op de Eigen verklaring avondklok.

Eigenverklaring Avondklok

Oefenavonden

Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben we besloten de komende oefenavonden voorlopig in de vriezer te zetten. We hadden het schema al helemaal aangepast, zodat we veilig konden oefenen, maar op dit moment is dit niet uitvoerbaar.

Wanneer we weer kunnen en mogen opstarten krijgt u uiteraard bericht van ons.

Laten we hopen dat deze maatregelen voldoende zijn om het virus een halt toe te roepen en dat we  naar betere tijden kunnen gaan waarin we elkaar weer normaal kunnen ontmoeten.

Test u kennis over EHBO

Let wel. E.e.a. is onder voorbehoud. Want indien er onvoldoende aanmeldingen zijn, vervallen deze avonden. Het aantal deelnemers aan deze cursus zal bepalend zijn of de cursus in een of twee avonden geschied.

Klik hier voor formulier : Aanvragen informatie over cursus/lessen.

Klik hier voor formulier : Inschrijven cursus/les.